top of page

Skreddere

Etter uthenting av brudekjolen må de fleste til tilpasning hos skredder.
Du bør som hovedregel regne 4000-8000 kr til dette.
Du velger selv hvilken skredder du vil bruke.

Under prøvetimen kan du og vår konsulent ha diskutert hva som er mulig å gjøre for best mulig resultat. Hun kan ha gitt deg et estimat på hva du bør påregne å betale. Dette er kun for å gi deg en pekepinne på mulige endringer og kostnader ved tilpasning. Jo mer du ønsker av endringer, jo mer krever det av skredderen. Skredderarbeid er en avtale mellom deg og din skredder, hvor dere blir enige om hvor mange endringer du ønsker og om skreddere er i stand til å utføre oppdraget. Noen skal bare sy inn litt og gjøre enkle og små endringer, mens andre vil ha tilvirket tildekning og applikasjoner i tillegg som endrer kjolen fra originalen. Prisene, tidsbruken og erfaringsnivå på brudekjoler kan variere hos ulike skreddere.

Det er begrenset med skreddere som har tilstrekkelig erfaring med søm på brudekjoler i Norge. I høysesong opplever skredderne stor pågang og det kan ofte være ventetid og kø på skreddertimer. Beregne god tid og ikke utsett skreddertimen lenger enn nødvendig. Husk å ta med sko og eventuelt undertøy til skreddertimen. Kristins anbefaler at man bruker skreddere som har lang erfaring med våre brudekjoler og samarbeider tett med oss. Forsikre deg om at skredder kan fullføre jobben før du lar dem begynne å sy og klippe i kjolen. Opplever du feil og mangler hos skredder, må du ta det opp med skredder
.

Samarbeidspartner

Jasmin Systue (Ali)

 

Vi er glade for å informere deg om at Jasmin Systue som har over 25 år med erfaring innenfor skredderi også finnes  under samme adresse som Kristins Brudesalong. Dette betyr at du nå kan dra nytte av et bredt utvalg av tjenester på ett praktisk sted. Enten du er ute etter skreddersydde brudekjoler, festantrekk eller andre skreddersøm behov, kan både Jasmin Systue og Kristins Brudesalong imøtekomme dine ønsker.

 

Vår erfarne og talentfulle skredder team på Jasmin Systue er dedikerte til å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet. Enten det er justeringer, tilpasninger eller til og med design og produksjon av spesialtilpassede plagg, er vi her for å hjelpe deg. Med vår omfattende kunnskap og ekspertise kan vi gjøre dine drømmer plagg til virkelighet.

Når du besøker oss, vil du bli ønsket velkommen av vårt vennlige personale som vil veilede deg gjennom prosessen. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og preferanser, slik at vi kan levere en skreddersydd opplevelse som oppfyller dine forventninger.

 

Besøk oss nå på vår felles adresse, hvor både Jasmin Systue og Kristins Brudesalong er lokalisert. Vi ser frem til å betjene deg og hjelpe deg med å realisere dine skreddersøm behov og gjøre dine drømmer til virkelighet.

bottom of page