top of page
2.png
KRISTINS BRUDESALONG AS
Kristins Brudesalong er en familiebedrift som startet i 1984. Salongen flyttet etterhvert fra Lillestrøm til Oslo med showrom i Bygdøy Allé. Med mange bruder som gjerne ville ha brudekjolen sin fra oss, utvidet vi med enda større butikklokaler og flere prøverom i Bygdøy Allé. Kristins er i dag Norges største og mest kjente brudesalong og mottar kunder fra både inn- og utland. Du finner oss i Bygdøy Allé  11 nær Solli et par kvartaler bak Slottet.

Bygdøy Allé 11c, 0257 Oslo NOR

22 55 44 40 | info@kristins.no

Organisasjonsnummer

MVA 982722004

Konto for betaling

5010.05.06243

About Us

Kristins is a designer bridal retailer. We stock some of the biggest names within bridal fashion and select the best quality and style fitting our brides. Welcome to our store in Oslo.

INSTAGRAM

Kristins legger hele tiden ut inspirasjon på Instagram

Følg oss der!

#kristinsbrudesalong

PRAKTISK INFORMASJON

Målsetting

Vi har ambisjoner om å finne den perfekte brudekjolen til alle typer kunder. Vi har merker og størrelser som tar hensyn til bruder som er petit, plus size, gravide, eller som skal ha high end, temabryllup etc. Vi reiser rundt omkring i verden for å kjøpe inn brudekjoler fra ulike kolleksjoner. Dette er brudekjoler av høy kvalitet fra kjente merker og designere, hvor vi har plukket ut favorittene som passer det norske markedet. Ta direkte kontakt på epost for en god dialog om eventuell spesialbestilling dersom du skal ha noe spesielt.

 

Vi har kunder fra hele landet og utlandet. Ta kontakt dersom vi må ta hensyn til fly og beregn god reisetid.

Vi har ikke servering, men noen kunder tar med egen drikke. Vi har glass.

SKREDDERE

Trenger du Skredder (tilpasning)

bottom of page