Bygdøy Allé 11c, 0257 Oslo, Norway

22 55 44 40 | info@kristins.no

Kristins Brudesalong AS er Norges ledende brudesalong. Vi tilbyr brudekjoler, selskapskjoler, sko og tilbør. Tusenvis av bruder har funnet sine drømmekjoler hos oss og opplevd magien når de kommer inn i vår brudesalong. Vi har det største utvalget av brudekjoler fra de viktigste kolleksjonene.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10-17

Tirsdag: 10-17

Onsdag: 10-17

Torsdag: 10-19

Fredag: 10-17

Lørdag 10-17
Søndag:
stengt

  • Facebook
  • Instagram

© 1984-2019 by Kristins Brudesalong

KRISTINS BRUDESALONG AS
Kristins Brudesalong er en familiebedrift som startet i 1984. Salongen flyttet etterhvert fra Lillestrøm til Oslo med showrom i Bygdøy Allé. Med mange bruder som gjerne ville ha brudekjolen sin fra oss, utvidet vi med enda større butikklokaler og flere prøverom i Bygdøy Allé. Kristins er idag Norges største og mest kjente brudesalong og mottar kunder fra både inn- og utland. Du finner oss i Bygdøy Allé  11 nær Solli et par kvartaler bak Slottet.

Bygdøy Allé 11c, 0257 Oslo NOR

22 55 44 40 | info@kristins.no

Organisasjonsnummer

MVA 982722004

Konto for betaling

5010.05.06243

MER OM OSS

Målsetting

Vi har ambisjoner om å finne den perfekte brudekjolen til alle typer kunder. Vi har merker og størrelser som tar hensyn til bruder som er petit, plus size, gravide, eller som skal ha high end, temabryllup etc. Vi reiser rundt omkring i verden for å kjøpe inn brudekjoler fra ulike kolleksjoner. Dette er brudekjoler av høy kvalitet fra kjente merker og designere, hvor vi har plukket ut favorittene som passer det norske markedet. Ta direkte kontakt på epost for en god dialog om eventuell spesialbestilling dersom du skal ha noe spesielt.

 

Vi har kunder fra hele landet og utlandet. Ta kontakt dersom vi må ta hensyn til fly og beregn god reisetid.

Vi har ikke servering, men noen kunder tar med egen drikke. Vi har glass.

Om våre nettsider

Våre nettsider er kontinuerlig under utvikling. Det kan oppstå feil ved oppdateringer som vi retter fortløpende. Vi tar forbehold om at informasjon på nettsiden kan ha feil og de er kun ment som inspirasjon for hva vi har i butikk. Har du problemer med online booking, kan du sende oss en epost, ringe oss eller bruke kontaktskjema. For kunder som bor langt unna kan vi etter avtale sende produkter per post.

Kristins.no er ikke å anse som en nettbutikk. Nettsidene viser kun et utvalg av våre produkter og er ment som informasjon om hva vi driver med og kan tilby til kunder som ønsker å besøke eller få mer kunnskap om produktutvalget i vår butikk. I tillegg til brudekjoler, selger Kristins selskapskjoler til forlovere/selskap, sko, tilbehør m.m. På våre nettsider synliggjør vi en del av våre produkter. Vi kan ha flere produkter i butikk. Videre kan noen produkter være utsolgt fra butikk. Se våre leverandører for enda større utvalg kjoler for brud, forlover og selskap, tilbehør eller sko, som kan bestilles. Kristins har lang erfaring med innkjøp og tar inn i butikk utvalgte favorittprodukter av høy kvalitet som passer våre kunder.

Vi arbeider fortløpende for at informasjon du finner på våre nettsider skal være korrekt. Likevel må vi ta forbehold om at bilder ikke nødvendigvis gir en nøyaktig gjengivelse av det produktet vi har inne. Et bilde kan være redigert for at det skal fungere bedre på nettsidene, og kan da ha redusert kvalitet som forringer gjengivelsen. Om vi reduserer størrelsen på et bilde for at det skal laste raskere på mobil, så kan det f.eks. gi dårligere farger etc. En kjole kan ha tilbehør eller elementer som enten er tatt vekk eller lagt til, f.eks. med eller uten sleeves på armene. Alle bilder er ment som illustrasjon. Videre må vi ta forbehold om at all informasjon omkring produktene kan inneholde feil, f.eks. at vi har lagt feil bilde på oppgitt "style". Vi kan ha oppgitt feil pris, satt feil produktbeskrivelse etc.

Malmø 09.06.19

Nordic Bridal Show

Beste bryllupsbutikk 2019

Kristins Brudesalong

DNB Ringvirkninger 2017

https://ringvirkninger.dnb.no/vis/kristins-brudesalong-as

Nordic Bridal 01.jpg
Ditt Bryllup.jpeg

Tara Keely 2552 (ute av prod)

En fantastiske kjole, Tara Keely Style 2552, fra Kristins på en av våre bruder Johanna som pryder forsiden av Ditt Bryllup. Det er andre gang denne kjolen havner på forsiden. Flere artikler i magasinet omhandler bruder fra Kristins med kjoler fra Jesus Peiro, Willowby by Watters og Studio St. Patrick.

Foto: annemamama