• Facebook
  • Instagram

Bygdøy Allé 11c, 0257 Oslo, Norway

22 55 44 40 | info@kristins.no

Kristins Brudesalong AS er Norges ledende brudesalong. Vi tilbyr brudekjoler, selskapskjoler, sko og tilbehør. Tusenvis av bruder har funnet sine drømmekjoler hos oss og opplevd magien når de kommer inn i vår brudesalong. Vi har det største utvalget av brudekjoler fra de viktigste kolleksjonene.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10-17

Tirsdag: 10-17

Onsdag: 10-17

Torsdag: 10-19

Fredag: 10-17

Lørdag 10-16 (18)
Søndag:
stengt

© 1984-2020 by Kristins Brudesalong

Brukervilkår

Her finner du våre brukervilkår for nettsiden. Ved spørsmål ta kontakt på info@kristins.no.

Ved å besøke og bruke våre nettsider aksepterer du våre brukervilkår.

1. Kristins Brudesalong AS, heretter alt Kristins, driver nettstedet www.kristins.no. Sidens formål er å gi kunder informasjon om selskapet og våre produkter. Kristins driver salg av brudekjoler, men også salg av selskapskjoler, sko, tilbehør. Informasjonen vi legger ut er et utvalg av hva den fysiske butikken tilbyr.

2. Vi kan ikke garantere at bildene på dette nettstedet gjengir produktets eksakte utseende. Visse fargeavvik kan forekomme som følge av bildeskjerm og oppløsning. Bildene kan også være bearbeidet for å passe inn på nettsiden og er ment for illustrasjon og gi inspirasjon. Bildene kan være rettighetsbeskyttet og er produsert av våre leverandører. Bildene kan inneholde elementer på kjolen som kan være tillegg eller valg-alternativer, f.eks. sleeves.

3. Vi reserver oss mot eventuelle trykk- og skrivefeil, som f.eks. feilaktig pris, feil i produktbeskrivelser eller annen teknisk informasjon. Vi forbeholder oss retten til når som helst å oppdatere tekstinformasjon, priser og bilder.

4. Nettsiden er per i dag ikke tilrettelagt for e-handel og kunder kan ikke foreta direkte kjøp igjennom nettsiden. Alle produkter presentert på nettsiden er ment å gi kunder inntrykk av hva butikken Kristins tilbyr. Ta kontakt ved spørsmål om produkter og eventuell levering per post.

5. Alle produkter som gjengis på nettsiden er ment for informasjon. Vi har kun et utvalg av våre produkter for å vise noe av hva butikken har. Det kan også være at vi er utsolgt for produkter som vist på siden eller at det må bestilles. Vi kan ha tilgang til mange produkter som kan bestilles fra leverandør, men som ikke fremkommer av våre nettsider eller finnes i butikk. Produkter kan også være utgått av produksjon fra leverandør eller kan være nyheter som kommer til butikk senere. Vi har ikke kapasitet til å legge ut alt vi har, holde all informasjon løpende oppdatert eller garantere for at all informasjon er riktig til enhver tid. Informasjon blir lagt til og tatt vekk fortløpende ved anledning.

6. Våre brudekjoler er "ferskvare" hvilket innebærer at du bør være rask dersom en kjole peker seg ut som din drømmekjole. Kanskje kjøper vi kun inn et eksemplar av den brudekjolen, kanskje stopper vi å kjøpe inn modellen om den ikke skal være med til neste sesong eller den går ut av produksjon. Det er alltid førstemann til mølla.

7. Våre nyeste butikkmodeller er som hovedregel ikke for salg fra butikk, men brudekjoler vi tar bestillinger på. Disse er ment for prøvetime med påfølgende bestilling av egen kjole som tilvirkes for deg. Dersom du ikke har tid til å bestille har vi et stort varelager med butikkmodeller du kan handle fra.