top of page

Brukervilkår

Her finner du våre brukervilkår for nettsiden. Ved spørsmål ta kontakt på info@kristins.no.

Ved å besøke og bruke våre nettsider aksepterer du våre brukervilkår.

1. Kristins Brudesalong AS, heretter alt Kristins, driver nettstedet www.kristins.no. Sidens formål er å gi kunder informasjon om selskapet og våre produkter. Kristins driver salg av brudekjoler, men også salg av selskapskjoler, sko, tilbehør. Informasjonen vi legger ut er et utvalg av hva den fysiske butikken tilbyr.

2. Vi kan ikke garantere at bildene på dette nettstedet gjengir produktets eksakte utseende. Visse fargeavvik kan forekomme som følge av bildeskjerm og oppløsning. Bildene kan også være bearbeidet for å passe inn på nettsiden og er ment for illustrasjon og gi inspirasjon. Bildene kan være rettighetsbeskyttet og er produsert av våre leverandører. Bildene kan inneholde elementer på kjolen som kan være tillegg eller valg-alternativer, f.eks. sleeves.

3. Vi reserver oss mot eventuelle trykk- og skrivefeil, som f.eks. feilaktig pris, feil i produktbeskrivelser eller annen teknisk informasjon. Vi forbeholder oss retten til når som helst å oppdatere tekstinformasjon, priser og bilder.

4. Nettsiden er per i dag ikke tilrettelagt for e-handel og kunder kan ikke foreta direkte kjøp igjennom nettsiden. Alle produkter presentert på nettsiden er ment å gi kunder inntrykk av hva butikken Kristins tilbyr. Ta kontakt ved spørsmål om produkter og eventuell levering per post.

5. Alle produkter som gjengis på nettsiden er ment for informasjon. Vi har kun et utvalg av våre produkter for å vise noe av hva butikken har. Det kan også være at vi er utsolgt for produkter som vist på siden eller at det må bestilles. Vi kan ha tilgang til mange produkter som kan bestilles fra leverandør, men som ikke fremkommer av våre nettsider eller finnes i butikk. Produkter kan også være utgått av produksjon fra leverandør eller kan være nyheter som kommer til butikk senere. Vi har ikke kapasitet til å legge ut alt vi har, holde all informasjon løpende oppdatert eller garantere for at all informasjon er riktig til enhver tid. Informasjon blir lagt til og tatt vekk fortløpende ved anledning.

6. Våre brudekjoler er "ferskvare" hvilket innebærer at du bør være rask dersom en kjole peker seg ut som din drømmekjole. Kanskje kjøper vi kun inn et eksemplar av den brudekjolen, kanskje stopper vi å kjøpe inn modellen om den ikke skal være med til neste sesong eller den går ut av produksjon. Det er alltid førstemann til mølla.

7. Våre nyeste butikkmodeller er som hovedregel ikke for salg fra butikk, men brudekjoler vi tar bestillinger på. Disse er ment for prøvetime med påfølgende bestilling av egen kjole som tilvirkes for deg. Dersom du ikke har tid til å bestille har vi et stort varelager med butikkmodeller du kan handle fra.

Om våre nettsider

Våre nettsider er kontinuerlig under utvikling. Det kan oppstå feil ved oppdateringer som vi retter fortløpende. Vi tar forbehold om at informasjon på nettsiden kan ha feil og de er kun ment som inspirasjon for hva vi har i butikk. Har du problemer med online booking, kan du sende oss en epost, ringe oss eller bruke kontaktskjema. For kunder som bor langt unna kan vi etter avtale sende produkter per post.

Kristins.no er ikke å anse som en nettbutikk. Nettsidene viser kun et utvalg av våre produkter og er ment som informasjon om hva vi driver med og kan tilby til kunder som ønsker å besøke eller få mer kunnskap om produktutvalget i vår butikk. I tillegg til brudekjoler, selger Kristins selskapskjoler til forlovere/selskap, sko, tilbehør m.m. På våre nettsider synliggjør vi en del av våre produkter. Vi kan ha flere produkter i butikk. Videre kan noen produkter være utsolgt fra butikk. Se våre leverandører for enda større utvalg kjoler for brud, forlover og selskap, tilbehør eller sko, som kan bestilles. Kristins har lang erfaring med innkjøp og tar inn i butikk utvalgte favorittprodukter av høy kvalitet som passer våre kunder.

Vi arbeider fortløpende for at informasjon du finner på våre nettsider skal være korrekt. Likevel må vi ta forbehold om at bilder ikke nødvendigvis gir en nøyaktig gjengivelse av det produktet vi har inne. Et bilde kan være redigert for at det skal fungere bedre på nettsidene, og kan da ha redusert kvalitet som forringer gjengivelsen. Om vi reduserer størrelsen på et bilde for at det skal laste raskere på mobil, så kan det f.eks. gi dårligere farger etc. En kjole kan ha tilbehør eller elementer som enten er tatt vekk eller lagt til, f.eks. med eller uten sleeves på armene. Alle bilder er ment som illustrasjon. Videre må vi ta forbehold om at all informasjon omkring produktene kan inneholde feil, f.eks. at vi har lagt feil bilde på oppgitt "style". Vi kan ha oppgitt feil pris, satt feil produktbeskrivelse etc.

bottom of page