top of page

Online Booking
Prøvetime Brudekjoler

Velkommen

Takk for at du vurder en prøvetime hos Kristins. Hos Kristins kan du enten kjøpe en brudekjole direkte i butikk eller foreta en bestilling av brudekjoler. Da trenger du en prøvetime for å prøve flere brudekjoler. Se booking av timer nedenfor.

Om du ikke skal prøve kjoler

Om du ønsker å kjøpe tilbehør som sko, slør, selskapskjoler etc, trenger du ikke prøvetime for brudekjole. Da kan du komme på en drop-in time på hverdager eller avtale tid per epost. Våre salgskonsulenter kan være opptatt med kunder om du ikke har avtalt tid. Om du skal bestille en kjole eller skal foreta en uthenting, så avtaler vi tidspunkt for dette per epost.

Vær tidlig ute!

Om du f.eks. vil bestille en brudekjole til sommeren, bør bestillingen være på plass mellom august-februar, helst før jul, for å rekke produksjon. Husk også tid hos din skredder.

2024-bruder skal ikke booke time nå. Du bør vente til høsten 2023 om du skal gifte deg sommeren 2024. Det er lite poeng å prøve nå, da alle 2022-modellene du prøver med sannsynlighet ikke er tilgjengelig i 2024-sesongen.

Husk at det kan være globale produksjons- og leveringsproblemer hos leverandørene som skaper lang/usikker leveringstid. Ved bestilling bør man påregne 6 måneders produksjons- og leveringstid.

LOGG INN?

Du kan velge om du vil logge deg inn først for å kunne endre/avbestille timen din selv.

For å logge deg inn kan du benytte facebook, google eller epost.