top of page

Online Booking
Prøvetime Brudekjoler

Velkommen

Takk for at du vurder en prøvetime hos Kristins. Hos Kristins kan du enten kjøpe en brudekjole direkte i butikk eller foreta en bestilling av brudekjoler. Da trenger du en prøvetime for å prøve flere brudekjoler. Se booking av timer nedenfor.

Om du ikke skal prøve kjoler

Om du ønsker å kjøpe tilbehør som sko og slør trenger du ikke prøvetimer. Da kan du komme på en drop-in time på hverdager eller avtale tid per epost. Våre salgskonsulenter kan være opptatt med kunder om du ikke har avtalt tid. Om du skal bestille en kjole eller skal foreta en uthenting, så avtaler vi tidspunkt for dette per epost.

LOGG INN?

Du kan velge om du vil logge deg inn først for å kunne endre/avbestille timen din selv.

For å logge deg inn kan du benytte facebook, google eller epost.

Velg prøvetime for brudekjole

 • Første prøvetime: brudekjole (1 brud + 5 gjester).

  1 t 25 min

  390 norske kroner
 • Prøvetime lørdag: brudekjole (1 brud + 5 gjester).

  1 t 25 min

  490 norske kroner
 • Få den perfekte dressen til enhver anledning

  1 t

  150 norske kroner

Andre typer timer

Uthentingstime

Kjolen har ankommet Kristins og er klar for levering. Vi avtaler en uthentingstime per epost.

ca. 30 min, 0 kr

Tilbehørstime

Du ønsker å kjøpe tilbehør og kan enten komme drop-in på hverdager eller avtale et tidspunkt med oss per epost.

ca. 30 min, 0 kr

Bestillingstime

Du har bestemt deg for å kjøpe en brudekjole du har prøvd, eller det står mellom to brudekjoler. Da tar du kontakt med oss per epost merk "bestillingstime".

ca. 30 min, 0 kr

 • Jeg vil kjøpe en kjole jeg har prøvd, trenger jeg ny prøvetime?
  Nei, dersom du har vært på en prøvetime og bestemt deg for å kjøpe en kjole tar du kontakt med oss på info@kristins.no for å avtale når du kan komme. Merk at en "bestillingstime" det ikke er en "prøvetime" hvor du kan prøve flere kjoler nye kjoler. Meningen er at du kan få prøve kjolen(e) du har bestemt deg for og så foreta et kjøp eller en bestilling. Bestillingstimen er derfor gratis og estimert til omkring 30 minutter. Hvis formålet ditt er å prøve flere nye brudekjoler, må du booke en prøvetime 2. gang.
 • Kan jeg ha med barnevogn?
  Ja. Du kan ha med barnevogn og babyen regnes ikke som medfølge.
 • Kan jeg komme på drop-in?
  Du trenger ikke time for å se på sko, tilbehør, selskapskjoler etc. Men hvis du skal se på brudekjole bør du booke en time. På hverdager kan du komme på drop-in og vi kan hjelpe deg dersom vi har ledig kapasitet. På lørdager er det ofte fullbooket og alle våre kundekonsulenter er opptatt.
 • Haster! Hjelp jeg skal gifte meg om få uker!
  Haster det med å finne brudekjole? Kristins har et stort utvalg av brudekjoler i butikk som du kan prøve og kjøpe med en gang. Kontakt oss på epost info@kristins.no for å finne time så raskt som mulig. Husk også at du trolig må rett til skredder for tilpasning etter kjøpet.
 • Kan jeg foreta en manuell booking?
  Ja. Du kan bestille prøvetime manuelt ved å ringe oss på 22 55 44 40 eller sende oss en epost til info@kristins.no. Dette alternativet passer særlig dersom du er på jakt etter noe spesielt hvor det kan være greit med litt korrespondanse for å se om vi kan hjelpe deg. Du kommer langveisfra og må ha koordinering Du ser etter noe veldig spesielt som ikke nødvendigvis er i butikk. "Hemmelig prøvetime" hvor forlover vil overraske bruden.
 • Hvor mange kan jeg ha med?
  På lørdager kan du ha med maksimalt fem gjester. Det kan bli ganske mange mennesker i salongen. I bookingen ber vi deg anslå hvor mange som kommer slik at vi har litt oversikt. Dersom det skulle komme en mindre eller en mer enn du har sagt i fra om er det i orden så lenge du har maksimalt fem gjester. Du trenger ikke gi oss beskjed om endringer. På hverdager er det færre mennesker i salongen, så det er bedre dager å være flere på.
 • Lørdagene er fullbooket!
  Ja. Vi er ofte fullbooket på lørdager en god stund frem i tid. Vær derfor tidlig ute. Dersom du kommer fra Oslo-området anbefaler vi at du heller kommer på en hverdag. Da er det færre mennesker i salongen slik at du får en fin opplevelse. På lørdager kommer ofte tilreisende kunder som kjører langt eller tar fly.
 • Kan jeg ta med drikke?
  Ja. Kristins har ikke skjenkebevilling og server ikke drikke. Vi har glass. Vennligst ta hensyn til andre.
 • Hvor lenge før bryllupet bør jeg komme?
  Normalt bør du komme 8-6 måneder før bryllupsdatoen dersom du skal bestille en tilvirket brudekjole. Om du skal kjøpe en kjole fra butikk kan du få den på dagen. Om du skal gifte deg om sommeren, og ønsker å bestille en brudekjole, bør du helst komme mellom august-desember året før. Høstnyhetene kommer ofte i oktober-november. I januar-februar bør du være raskt med bestillingen. Når tiden begynner å bli knapp for bestilling, vil "rush-order" normalt koste 15 % ekstra. Det kan være ulik leveringstid fra forskjellige leverandører. Du må også huske å beregne tid hos en skredder. Vi spør om bryllupsdato/avreisedato for å hjelpe deg få brudekjolen i tide. Nå er det også globale problemer med både produksjon og transport fra Asia til Europa, hvilket gjør at flere merker har enda lengre leveringstid og noen kjoler kan være usikre.
 • Har dere venteliste?
  Ja. Du kan kontakte oss på telefon eller epost dersom du ønsker å stå på venteliste. Får vi en avbestilling kan vi kontakte deg for aktuelle datoer om du kan komme på kort varsel.
 • Er salongen tilpasset rullestolbrukere?
  Ja, delvis. Vi har hatt flere bruder og gjester i rullestol. Du kommer fint inn i salongen med rullestol. Toalettbesøk kan imidlertid være vanskelig da toalettet er i kjelleren (trapp) og ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.
 • Hva bør budsjettet mitt være?
  Normalt budsjett bør ligge på 25-45,000 kr (mid-range) dersom du vil ha et stort utvalg av flotte brudekjoler fra designere. Så finnes det selvfølgelig kjoler som ligger langt over den prisen (high end, couture), mens de billigere ligger fra 10,000-25,000 kr (budget). Vi har også kjoler som tidvis er på salg. - Om du har høyt budsjett og skal ha noe spesielt bør du kontakte oss. - Om du har lavt budsjett bør du kontakte oss slik at vi kan få en dialog om hva vi kan hjelpe deg med.
 • Har dere størrelser til alle?
  Ja. Vi forsøker å bestille inn kjoler i størrelser og styles som passer alle typer bruder. Siden vi er Norges største brudesalong har vi et stort utvalg av brudekjoler sammenlignet med mindre salonger som må begrense innkjøpene og fokusere på de mest populære størrelsene.
 • Har Kristins egne skreddere?
  Nei, Kristins selger ordinært ikke skreddertjenester. Kristins selger brudekjoler fra butikk eller tar bestillinger på brudekjoler. Kristins har ikke egne skreddere (in-house). Du må til en ekstern skredder du selv velger for tilpasning av brudekjolen. Du avtaler tilpasningstime og skredderoppdraget med skredder. Det er flere skreddere i Oslo som samarbeider med Kristins. Vi har tett kommunikasjon med dem for å gjøre det enklere for deg. Du kan spørre oss om hjelp med å finne skredder eller se en oversikt over "skreddere" på våre nettsider. Kristins er ikke ansvarlig for skreddere som har sin egen virksomheter, og kan ikke gå god for at de alltid gjør en god jobb. Flere av våre ansatte er deltidsansatte salgskonsulenter. Enkelte har erfaring og utdanning innen søm, og kan ha enkeltmannsforetak utenom hvor de tar på seg sømoppdrag. De er da ansvarlige for eget sømarbeid i sitt foretak.
bottom of page