LEDIGE STILLINGER
Kristins Brudesalong har for tiden ingen ledige stillinger.
Kristins mottar mange henvendelser om ledig stilling som kundekonsulent. Typiske søkere er personer (studenter, selgere, skreddere) som er interessert i salg, moteindustrien, klesdesign etc. Mange har ofte en relevant utdannelse innen mote. Vi er en liten virksomhet og har dessverre ikke kapasitet til å behandle alle henvendelser og er selektive i hvem vi eventuelt tar inn til prøve. Ikke alle egner seg som selgere i vår bransje, med høye krav til kvalitet og tempo, der både talent for salg og sosial kompetanse i kundebehandlingen er avgjørende for å tilfredsstille kunder med skyhøye forventninger.
Takk for din interesse for arbeid hos Kristins Brudesalong!
GENERELT
Arbeidet hos Kristins preges av lav- og høysesong. Vi har noen få faste stillinger og flere deltidsstillinger som arbeider f.eks. lørdager og ekstra i høysesong. Videre har vi selvstendig næringsdrivende som arbeider for oss ved behov.
Kristins samarbeider med selvstendig næringsdrivende konsulenter som kan innleies ved behov. Dersom du er selvstendig næringsdrivende med relevant kompetanse som salgskonsulent, ta gjerne kontakt.

Bygdøy Allé 11c

 0257 Oslo, Norway

22 55 44 40 | info@kristins.no

Kristins Brudesalong AS er Norges ledende brudesalong. Vi tilbyr brudekjoler, selskapskjoler, sko og tilbehør. Tusenvis av bruder har funnet sine drømmekjoler hos oss og opplevd magien når de kommer inn i vår brudesalong. Vi har det største utvalget av brudekjoler fra de viktigste kolleksjonene.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: stengt

Tirsdag: stengt

Onsdag: stengt

Torsdag: 10-19

Fredag: 10-17

Lørdag 10-16 (18)
Søndag:
stengt

© 1984-2020 by Kristins Brudesalong