23311b.jpg

COVID-19

-

[1] Alle som har symptomer på Covid-19 skal holde seg hjemme. Gi beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til prøvetimen pga smittesituasjonen, slik at vi kan legge ut timen til andre kunder.

[2] I tillegg til bruden, kan 4 andre nære familiemedlemmer og forlovere være med til prøvetimen per nå. Det må være personer du omgås med daglig. Ved innstramninger vil antall medfølgende personer bli redusert på kort varsel. De som følger bruden oppfordres til å ha på munnbind.

[3] Bestill time på ukedagene (man-fre) dersom du er bekymret for smitte eller er i riskogruppen. Da har vi veldig god plass i lokalene. Gi beskjed dersom noen er i riskogruppen.

[4] Alle bruder som bestiller prøvetime hos oss blir registrert. Vi kan dermed foreta smittesporing i tilfelle utbrudd. Bruden har ansvaret for de personer som følger henne på prøvetimen.

[5] Vi har ikke lov å servere drikke til gjester, men gjester kan ta med egen drikke. Alle våre gjester må selv kaste medbrakt avfall i avfallsbeholdere av hensyn til smitte. Våre ansatte skal unngå å ta på avfall tilhørende andre.

[6] Alle gjester må oppholde seg i den sonen de har fått tildelt i våre lokaler, der vi holder ulike grupper atskilt fra hverandre. Sosial distansering skal følges, og hver enkelt må være flink med å vaske hender og unngå å ta på overflater.

[7] Det er ikke lov å ta på kjolene som henger i lokalet. Kundekonsulenten henter kjoler til bruden. Andre gjester skal sitte på sine plasser.

[8] Vi arbeider for å redusere risikoen slik at våre våre kunder og ansatte ikke skal bli smittet.  Alle skal ha respekt for hverandres helse.

[9] Vårt hovedfokus er at bruden skal ha det hyggelig. Øvrige gjester må være i bakgrunnen. Alle skal bruke munnbind, men vi arranger "photoshoot" for bruden hvor vi holder avstand.

[10] Man skal ikke samles tett på hverandre i inngangspartiet. Kunder bør vente utenfor inntil de blir hentet inn av konsulenten.

Bygdøy Allé 11c

 0257 Oslo, Norway

22 55 44 40 | info@kristins.no

Kristins Brudesalong AS er Norges ledende brudesalong. Vi tilbyr brudekjoler, selskapskjoler, sko og tilbehør. Tusenvis av bruder har funnet sine drømmekjoler hos oss og opplevd magien når de kommer inn i vår brudesalong. Vi har det største utvalget av brudekjoler fra de viktigste kolleksjonene.

ÅPNINGSTIDER

Mandag: etter avtale

Tirsdag: etter avtale

Onsdag: etter avtale

Torsdag: etter avtale

Fredag: etter avtale

Lørdag: etter avtale
Søndag: stengt

© 1984-2020 by Kristins Brudesalong